Leer me kennen

Passie voor architectuur en interieur met oog voor detail

Hi, ik ben Bernice!

Architectuur en interieur vormgeving heb ik van jongs af aan meegekregen. Mijn passie ligt bij het ontwerpen van een interieur wat ideale jouw plek is om bijvoorbeeld gezellig met de familie of vrienden bij elkaar te komen en tot rust te komen. Ik maak krachtige ontwerpen met allen een eigen uniek karakter door architectuur en interieur samen tot een geheel te combineren. Voor architectuur en constructie werk ik nauw samen met Wolfs Architecten. Samen realiseren wij jouw droomwoning.

Tot ik van mijn dromen werkelijkheid maakte...

Neem contact op

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Wanneer leer ik jou kennen?

Blijf op de hoogte van ONS werk

@Wolfsinterieur

Wolfs Interieur is een interieur ontwerp studio, deskundig advies tot de uitvoering. Een flinke dosis van creativiteit vormt de basis voor ieder interieur. Interieurs die eigen identiteit krijgen ontstaan door het durven tonen van karakter. In onze ontwerpen creëren we een balans tussen functionaliteit, praktisch en vormgeving.

Elke besluit heeft invloed op het geheel, wij helpen je daar graag mee.

wolfs interieur

Menu