Dit wil ik!

Gevoel creëren waar je elke dag in wilt thuiskomen, wat helemaal bij je past?

Jouw wensen te realiseren tot in detail?

Jouw droominterieur samen met Wolfs Interieur te realiseren van begin tot eind?

Een frisse wind door jouw interieur te laten gaan?

Ben jij klaar om...

Diensten

Een mooi interieur ook praktisch te laten zijn?

Dit wil ik!

- Afspraak op Locatie
- Indelingsvoorstel 2D: meubelplan
- Sfeerbepaling: kleurenpalet, materiaal 
- Voor- en uitwerken plan 

Wat is inclusief?

Afspraak op locatie

Behoefte om je interieur aan te pakken, maar geen idee waar te beginnen? Wij kijken graag met je mee voor kleine aanpassing met een grote impact.
Indien mogelijk ontvangen we graag ter voorbereiding van onze afspraak jullie wensenlijst.  Dit legt een goede basis van informatie van ruimte en stijl voor onze afspraak. Tijdens onze afspraak lopen we de ruimte door en gaan we  samen aan de slag. Na onze afspraak ontvang je zo veel mogelijk informatie van wat we besproken hebben.

1. Look & Feel

Samen rond de tafel

Dit wil ik!

Van A tot Z: interieur op maat

Alle projecten beginnen met een goed gesprek. Het is van belang om een goed beeld te krijgen van je wensen en eisen. We nemen alle praktische, technische en creatieve uitdagingen hier in mee. ''Wij helpen je graag de balans te vinden door een droominterieur te creëren dat ook praktisch is!'' . Op basis van dit gesprek wordt een offerte uitgewerkt.

2. Schets tot realisatie

01. Kennismaking: Luisteren & Analyseren

Ben je enthousiast geworden? Bij akkoord op de offerte ga ik aan de slag om jouw droominterieur visueel te maken. Ik werk graag samen en neem je mee in het ontwerpproces. In deze fase kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden, die de ruimte zoal te bieden heeft voor de indeling en de uitstraling. Door eerste schetsideeën, kleurcombinaties en materialen krijg je een eerste indruk over de uitstraling wat de perfecte basis geeft voor de volgende fase.

02. Schetsontwerp: Aan de slag

De eerste ideeën zijn besproken aan tafel, er zijn keuzes gemaakt en nu begint het ontwerpproces: hier komt alles samen tot één geheel. Er wordt een driedimensionale tekening gemaakt waarin je goed kunt zien hoe de indeling tot z'n recht komt. Doormiddel van deze visualisaties krijg je een beter beeld en kun je betere keuzes maken voor uitstraling: kleur, materiaal en vormgeving. 

03. Voorlopig ontwerp: Perfecte basis

In deze fase wordt het ontwerp tot in detail uitgewerkt, waarbij er een definitieve materialisatie wordt vastgelegd. Denk hierbij aan materialen, kleuren, meubels, verlichting en overige afwerking. Aan de hand van de technische tekeningen kunnen offertes worden opgevraagd bij uitvoerende partijen.

04. Definitief ontwerp: Het plan wordt uitgewerkt

Als ontwerpbureau kunnen wij het centraal aanspreekpunt zijn met de gekozen uitvoerende partijen. Wij zorgen voor alle benodigde documentatie en vragen de offertes op.

05. Bouwvoorbereiding: Uitvoerende partijen

De uitvoering is een interessante fase in het bouwproces. Diverse onderdelen komen eindelijk bij elkaar en de ruimtes worden nu tastbaar. Tijdens onze bouwbezoeken controleren we de voortgang en kwaliteit van de uitvoering.

06. Uitvoering

Dit wil ik!

Intake
Moodboard
Ontwerpen 2D meubel
3D visualisatie meubel

Wat is mogelijk?

Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing voor interieur of voor het indelen van een bepaalde ruimte? Je wilt een meubel laten maken, maar je hebt geen idee hoe het gevisualiseerd gaat worden. Wij kunnen je daar mee helpen! Van ruimtedeler, keuken, kledingkast tot wastafelmeubel. Meubel op maat perfect passend bij de rest van het interieur.

3. Meubel op maat

Kleurenpalet
Materialen
Technische tekeningen

Meubel op maat

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Klaar om next level te gaan?

Blijf op de hoogte van ONS werk

@Wolfsinterieur

Wolfs Interieur is een interieur ontwerp studio, deskundig advies tot de uitvoering. Een flinke dosis van creativiteit vormt de basis voor ieder interieur. Interieurs die eigen identiteit krijgen ontstaan door het durven tonen van karakter. In onze ontwerpen creëren we een balans tussen functionaliteit, praktisch en vormgeving.

Elke besluit heeft invloed op het geheel, wij helpen je daar graag mee.

wolfs interieur

Menu