Schets tot realisatie

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekeken? 
Plan gratis een kennismakingsgesprek in!

Kennismaking inplannen

Weet jij welke ruimte je wilt aanpakken, maar kun je nog niet goed visualiseren hoe het gerealiseerd kan worden? Samen gaan wij in gesprek om jouw interieur en wensen vorm te geven.

Pakket Schets tot realisatie

Kennismaking: Luisteren & analyseren

Alle projecten beginnen met een goed gesprek. Het is van belang om een goed beeld te krijgen van jouw wensen en eisen. We nemen alle praktische, technische en creatieve uitdagingen hier in mee. Wij helpen je graag de balans te vinden door een droominterieur te creëren dat ook praktisch is! Op basis van dit gesprek wordt een offerte uitgewerkt.

Schetsontwerp: Aan de slag

Ben je enthousiast geworden? Bij akkoord op de offerte ga ik aan de slag om jouw droominterieur visueel te maken. Ik werk graag samen en neem je mee in het ontwerpproces. In deze fase kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden die de ruimte zoal te bieden heeft voor de indeling en de uitstraling. Door de eerste schetsideeën, kleurcombinaties en materialen krijg je een eerste indruk van de uitstraling dit geeft de perfecte basis voor de volgende fase.

Voorlopig ontwerp: De perfecte basis

De eerste ideeën zijn besproken aan tafel, er zijn keuzes gemaakt en nu begint het ontwerpproces: hier komt alles samen tot één geheel. Er wordt een driedimensionale tekening gemaakt waarin je goed kunt zien hoe de indeling tot z'n recht komt. Doormiddel van deze visualisaties krijg je een beter beeld en kun je betere keuzes maken voor de uitstraling, zoals kleuren, materialen en vormgeving. 

Definitief ontwerp: Het plan wordt uitgewerkt

In deze fase wordt het ontwerp tot in detail uitgewerkt, waarbij er een definitieve materialisatie wordt vastgelegd. Denk hierbij aan materialen, kleuren, meubels, verlichting en overige afwerkingen. Aan de hand van de technische tekeningen kunnen offertes worden opgevraagd bij uitvoerende partijen.

Bouwvoorbereiding: De uitvoerende partijen

Als ontwerpbureau kunnen wij het centrale aanspreekpunt zijn voor de gekozen uitvoerende partijen. Wij zorgen voor alle benodigde documentatie en vragen de offertes op.

Uivoering

De uitvoering is een interessante fase in het bouwproces. Diverse onderdelen komen eindelijk bij elkaar en de ruimtes worden nu tastbaar. Tijdens onze bouwbezoeken controleren we de voortgang en kwaliteit van de uitvoering.

Kennismakingsgesprek
Moodboard, kleur- en materialen plan
2D ontwerpen: schets tot definitieve plattegrond met maatvoering
3D ontwerp
Presentatie momenten
Documentatie en offertes voor de bouw
En meer...

Wat is inclusief?

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarbij we jouw wensen en de mogelijkheden van Wolfs Interieur bespreken. Vul het formulier in of neem telefonisch contact op. 

Benieuwd geworden naar wat we voor jouw interieur kunnen betekenen? 

Kennismaking inplannen
NEEM CONTACT OP

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Klaar om next level te gaan?

Volg ons op instagram

Wolfs Interieur is een interieur ontwerp studio, deskundig advies tot de uitvoering. Een flinke dosis van creativiteit vormt de basis voor ieder interieur. Interieurs die eigen identiteit krijgen ontstaan door het durven tonen van karakter. In onze ontwerpen creëren we een balans tussen functionaliteit, praktisch en vormgeving.

Elke besluit heeft invloed op het geheel, wij helpen je daar graag mee.

wolfs interieur

Menu