Portfolio

Bekijk andere projecten

Project woning 

Van ontwerp tot realisatie 

Voor het project hebben we de volledige beneden verdieping verbouwt. We hebben van meerdere afgesloten ruimtes één open ruimte gecreëerd. De benedenverdieping is gestript waarna er nieuwe installaties zijn aangebracht voor elektra, een verlaagd plafond is geïnstalleerd, de riolering is verplaatst en vloerverwarming is toegepast

De woning heeft een nieuwe indeling gekregen en alle wanden zijn strak gestuct. Door de gehele woning ligt een visgraat parketvloer. De grote maatwerk stalen deuren zorgen voor doorkijk en verbindt de ruimtes in de woning. In de donkere dagen zorgt de gashaard voor gezelligheid en warmte binnen de woning.

De kasten van zowel de grote inbouwkast met apparatuur als al het andere zwart eiken zijn greeploos uitgevoerd. Door de toepassing van rijke en warme materialen hebben we eenheid gecreëerd in de woning. De lange eettafel in het verlengde van de lange schuifpui creert diepte. Er is veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. Aanvullend daarop zorgen gordijnen voor geborgenheid en warmte.

Het toilet heeft een creatieve vorm bepaald door de plaatsing van de woning op het perceel. We hebben dit versterkt door ledverlichting toe te passen. Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat een bijzonder textuur met geweven sisalweefsel en subtiele glans. Door alle speelse vormen, contrasten en texturen heeft de toilet een eigen identiteit gekregen.

Project slaapkamer & badkamer 

Van ontwerp tot realisatie 

Wolfs interieur heeft voor dit project ontwerpen gemaakt om een garage om te toveren tot een slaapkamer & badkamer. De eenheid hebben we gecreëerd door warme materialen en kleuren toe te passen.

Project Keuken 

Circulatie in de keuken

Wolfs Interieur heeft voor dit project de keuken mogen uitwerken en uitbreiden. Voor de keuken is circulatie een belangrijk ontwerp aspect. Dit hebben we versterkt door ronde en rechte elementen met elkaar te combineren.
Samenwerking: Geert Antonis

Project modern appartement 

Samen komen

Deze bestaande woning hebben we geheel mogen aanpakken. De keuken is in dit ontwerp het hart van de woning. Samen komen met het gezin voor een maaltijd, de dag te bespreken tot vrijdagmiddag borrel met vrienden. Iedere functie in deze woning is naar wens van de klant gecreëerd.

Project Nieuwbouw huis België 

Samen komen

Deze nieuwbouw woning hebben we geheel inhoudelijk mogen ontwerpen. Hiervoor hebben we de vrije hand gekregen/ vroegtijdige keuzes kunnen maken omdat de woning nog gerealiseerd zou worden. We hebben in het ontwerp hoogte verschillen toegepast wat zones en zichtlijnen ontwikkeld.

Project Restaurant

Mini-branding

Dit restaurant onderging een gehele metamorfose. Het concept van het restaurant is doorgevoerd in uitwerking van het interieur. De combinatie van kleur, contrast en warme texturen zorgt voor huiskamer sfeer.

project cosmetische kliniek Mareburg

Omgeving Utrecht

Deze kliniek hebben we geheel onderhanden mogen nemen. Voor dit project hebben we een gehele presentatie uitgewerkt in 3D. Aan de hand van de visualisaties en materialen hebben we een duidelijk beeld geschetst voor de realisatie.
Samenwerking: Geert Antonis

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarbij we aan de tafel jouw wensen en de mogelijkheden van Wolfs Interieur bespreken. Vul het formulier in of neem telefonisch contact op. 

Benieuwd geworden naar wat we voor jouw interieur kunnen betekenen? 

Kennismaking inplannen

Volg ons op instagram

Wolfs Interieur is een interieur ontwerp studio, deskundig advies tot de uitvoering. Een flinke dosis van creativiteit vormt de basis voor ieder interieur. Interieurs die eigen identiteit krijgen ontstaan door het durven tonen van karakter. In onze ontwerpen creëren we een balans tussen functionaliteit, praktisch en vormgeving.

Elke besluit heeft invloed op het geheel, wij helpen je daar graag mee.

wolfs interieur

Menu