Verbouwing woning met meubels op maat:
Voor het project hebben we de volledige beneden verdieping verbouwt. We hebben van afgesloten ruimtes een open ruimte gecreëerd. De benedenverdieping is gestript waarna er nieuwe installaties zijn aangebracht voor elektra, verlaagd plafond, riolering verplaatst en vloerverwarming toegepast

De woning heeft een nieuwe indeling gekregen en alle wanden zijn strak gestuct. Door de gehele woning ligt een visgraat parketvloer. De grote maatwerk stalen deuren zorgen voor doorkijk en verbindt de ruimtes in de woning. In de donkere dagen zorgt de gashaard voor gezelligheid en warmte binnen de woning.

De kasten van zowel de grote inbouwkast met apparatuur als al het andere zwart eiken zijn greep loos uitgevoerd. Door toepassen van rijke warme materiaal te herhalen hebben we eenheid gecreëerd in de woning.

Van ontwerp tot realisatie 

Project woning 

De lange eettafel in het midden in het verlengde van de lange schuifpui creert diepte. Veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. Aanvullend daarop zorgen gordijnen voor geborgenheid en warmte.

Deze toilet heeft een creatieve vorm bepaald door de plaatsing van de woning op het perceel. We hebben dit versterkt door ledverlichting toe te passen. Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat een bijzonder textuur met geweven sisalweefsel en subtiele glans. Door alle speelse vormen, contrasten en texturen heeft de toilet een eigen identiteit gekregen.

Wolfs interieur heeft voor dit project garage tot een slaapkamer | badkamer mogen ontwerpen. Eenheid hebben we gecreëerd door warme materialen en kleuren toe te passen.

Interieurplan 3D

Slaapkamer | Badkamer

Wolfs Interieur heeft voor dit project de keuken mogen uitwerken en uitbreiden. Voor de keuken is circulatie een belangrijk ontwerp aspect. Dit hebben we versterkt door ronde en rechte elementen met elkaar te combineren. 

Samenwerking: Geert Antonis

Circulatie in de keuken

project Keuken

Deze bestaande woning hebben we geheel mogen aanpakken. De keuken is in dit ontwerp het hart van de woning. Samen komen met het gezin voor een maaltijd, de dag te bespreken tot vrijdagmiddag borrel met vrienden. Iedere functie in deze woning is naar wens van de klant en aanvulling gecreëerd.

Samen komen

MODERN APPARTEMENT

Deze nieuwbouw woning hebben we geheel inhoudelijk mogen ontwerpen. Hiervoor hebben we de vrije hand gekregen/  vroegtijdige keuzes kunnen maken omdat de woning nog gerealiseerd zou worden. We hebben in het ontwerp hoogte verschillen toegepast wat zones en zichtlijnen ontwikkeld.

Samen komen

Nieuwbouw woonhuis België

Dit restaurant onderging een gehele metamorfose. Concept van het restaurant is doorgevoerd in uitwerking van het interieur. Combinatie van kleur, contrast en warme texturen zorgt voor huiskamer sfeer. 

Mini branding

Project Restaurant

Deze kliniek hebben we geheel onderhanden mogen nemen. Voor dit project hebben we gehele presentatie uitgewerkt in een 3D en aan de hand van de visualisaties en materialen een duidelijk beeld geschetst voor realisatie

Samenwerking: Geert Antonis 

Omgeving Utrecht

COSMETISCHE KLINIEK MAREBRUG

Neem contact op

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van ONS werk

@Wolfsinterieur

Wolfs Interieur is een interieur ontwerp studio, deskundig advies tot de uitvoering. Een flinke dosis van creativiteit vormt de basis voor ieder interieur. Interieurs die eigen identiteit krijgen ontstaan door het durven tonen van karakter. In onze ontwerpen creëren we een balans tussen functionaliteit, praktisch en vormgeving.

Elke besluit heeft invloed op het geheel, wij helpen je daar graag mee.

wolfs interieur

Menu